bestelinformatie

Helaas is het door omstandigheden niet mogelijk om via onze webshop te bestellen. Kijk voor verkoop punten elders op onze website of neem contact op met GoodBrandz +31 20 21 00 134.

betalen1

 

Met Ideal of een vooruit betaling kun je eenvoudig en veilig betalen. Zodra de betaling bij ons binnen is, zullen wij trachten je bestelling te verzenden binnen 48 uur. Eventuele kosten voor een overboeking vanuit het buitenland, zijn voor de rekening van de koper. Alle prijzen zijn inclusief BTW en excl. verzenden.

verzenden1

De verzending wordt gedaan door PostNL. De verzendkosten per pakket binnen Nederland bedragen € 6,75 euro. Afhalen in Amsterdam is na overleg ook mogelijk.

Klanten die aankopen doen vanuit een land buiten de Europese Unie zijn invoerrechten of belastingen verschuldigd. Wij raden je aan om contact op te nemen met jouw plaatselijke douanekantoor om de uiteindelijke kostprijs van het door jou gewenste product te bepalen voordat je een aankoop voltooit.

retour

Wij hopen dat je helemaal tevreden bent met je aankoop. Mocht je om wat voor reden ontevreden zijn, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onthoud wel dat alle producten van P’ienca handgemaakt zijn van vintage materialen en daardoor kleine  afwijkingen kunnen hebben.

We kunnen ook niet garanderen dat de kleuren die op de webshop te zien zijn exact de kleuren van de kussens en tassen in werkelijkheid weergeven. Hoe de kleur wordt weergegeven hangt af van de instellingen van jouw computer.

Ongewassen, ongebruikte en onbeschadigde artikelen kunnen binnen 7 dagen na het bestellen worden geretourneerd, om te ruilen of het geld teruggestort te krijgen.

Zodra wij het artikel in goede orde hebben ontvangen, crediteren wij het aankoopbedrag. De verzendkosten van een retour zijn voor eigen rekening.

 

Goodbrandz

t.a.v. P’ienca

Fashion House -.05

Kon. Wilhelminaplein 8-10

1062 HK Amsterdam

 

KvK dossier nr 61013234
BTW nummer NL100421155B02
Bankrekening: NL 89 TRIO 0254 6436 12 op naam van Goodbrandz te Amsterdam

algemene-voorwaarden